Téli edzésrend előzetes:
Kedd: futóedzés 15.30-tól Parkerdő
Péntek: Konditerem Chernelben 16.00 órától (ez még képlékeny)
Vasárnap: tornatermi edzés 16.30 - 18.00 Gárdonyi Iskola

Edzésszünet 2012.12.16. - 2013.01.13.


2015.05.24.

Rögbi csapataink taroltak a Diákolimpián!

A Velencei-tavi Rögbi Klub négy csapattal került be a 2012 Rögbi Diákolimpia Országos Döntőjébe. Legkisebbjeink a Valkűrök U 12 - Szalagos mini korosztályban mérkőztek és öt csapatból a II. helyen végeztek. A Vikingek U 16 kadet korosztályban öt csapatból nem találtak legyőzőre, veretlenül hozták az elvárt aranyérmet. Az Agárdi Angyalok serdülő leány kategóriában bizonyították, hogy uralják a korosztályos magyar mezőnyt, úgy is, hogy a négy ellenfél között, Schönnbrunner Rugby Schule Bécs néven, Ausztria Utánpótlás válogatottja másodszor is meghívást kapott a rendezvényre. Angyalaink is veretlenül hozták el az aranyérmet. Egyesületünk junior csapata Vikingcápák néven, briliáns játékkal szintén I. helyen végeztek U 19 korosztályukban, maguk mögé utasítva a Battai Buldogok és az Esztergomi Vitézek csapatait.
Az elért eredmények és a látott bravúros játék alapján nagy reményeket táplálhatunk a 2012-13 bajnoki idényre is. A Vikingektől már nem lehet elvenni a bajnoki címet U 16 kadet korosztályban az idén. Utolsó mérkőzésüket hazai pályán, 2012. május 28. Pünkösdhétfőn 12.00 órai kezdettel az Agárdi Parkerdőben tekintheti meg a rögbit szerető közönség. Az ellenfél a Fehérvári Vadkanok csapata lesz.
Az AG's Angels reméljük jövőre nagyobb szerencsével versenyez a nyolccsapatosra bővülő női bajnokságban. Két kihagyott jutalomrúgáson múlt a harmadik helyünk! Így Lányaink az ötödik helyen végeztek, a Franciaországtól keletre eső európai régió legnépesebb Női Olimpiai Rögbi bajnokságában.
Junior korosztályban jövőre önálló csapattal indul a Velencei-tavi Rögbi Klub a DHL Magyar XV Junior Rögbi bajnokságban. A szombati teljesítmény és a csapatunkban játszó öt válogatott kerettag szép reményekre jogosít bennünket!

Váczi Péter vezetőedző


A Diákolimpián csapatainkról készült képek a következő linken elérhetők és letölthetők:
https://picasaweb.google.com/110818771540158733134/Diakolimpia2012TavaszVtRKCsapatok#
2012.05.15.

Szombaton Diákolimpia!

2012. május 19. szombaton 10.00 órai kezdettel Székesfehérváron, a Köfém pályán Diákolimpia Országos Döntők.
Klubunk a következő kategóriákban és csapatokkal indul:
•    Mini TAG: Velencei-tavi Valkűrök
•    Kadet: Velencei-tavi Vikingek
•    Junior: Velencei-tavi Vikingcápák
•    Serdülő leány: Agárd Angels

Utazás egyénileg, 09.10 órára minden játékosnak a helyszínen van találkozó!
A pontos cím: 8000 Székesfehérvár Zombori út 21.
Mezeket, sportszárakat, nadrágokat és ásványvizet az egyesület biztosít.
Figyelem, egész napos rendezvény, élelemmel mindenki e szerint készüljön!
Utazási segítség: Volán busz
Pázmándiaknak javaslom: 07.57 Pázmánd posta -  08.58 Székesfehérvár Zombori út járatot.
Gárdony-Agárdiaknak: 08.45 Gárdony vasútállomás - 09.05 Székesfehérvár Zombori út
Szülői utazási segítséget szívesen veszünk, főleg a kicsiknél!
Játékosok: 
TAG Mini: Nagy Noah, Ormay K., Egyedi R., Vida-Szűcs L., Halász M., Csizmadia B., Kratancsik D., Radványi G.
Kadet: Teljes kadet csapat + Czakó Tomi
Junior: Gombárovics Á., Kovács Zs., Kállai M., Nánási N., Németh B. + cápa junior
Leány: Vivi, Viki és Aliz kivételével minden Angyal

Váczi Péter vezetőedző2012.04.19.

Lányaink sem tétlenkednek! Bár az utolsó bajnoki forduló nem a legjobb an sikerült az Agárd Angels csapatának, nemzetközi sikereink a válogatottakban, kárpótolnak a gyengébb szereplésért.
Április 05. - 09. között került megrendezésre az ENTC VII., ami immáron a hetedik alkalommal kifejezetten a Női Olimpiai (sevens) rögbi fejlődését és népszerűsítését hivatott szolgálni. Idén nyolc ország tíz felnőtt és három U18 csapata edzett együtt és mérkőzött meg szombat, ill. vasárnap az elsőségért. A gyönyörű környezetben, bár kissé zord időjárást kifogva, Zánkán töltötték a Húsvétot lányaink. Az edzőtáborban angol és ír szakemberek oktatták a résztvevőket, edző és játékvezető képzés is zajlott a szokásoknak megfelelően. A résztvevő országok, és felnőtt női csapatok: Magyarország, Lengyelország, Lengyelország 2.team, Bulgária, Románia, Horvátország, Ausztria, Ausztria 2.team, Csehország, Szlovákia.

Az utánpótlást Magyarország, Ausztria és Csehország U18 csapatai képviselték.
A szombati napon az U18 mérkőzött és az angol szakemberek szerint is a mezőnyből kimagasló teljesítménnyel a Magyar Női U18 rögbi válogatottunk nyerte a tornát, Ausztria és Csehország csapata előtt. A kilencfős keretben 6 Agárd Angels játékos játszott!
Krizsák Aliz, Magyar Viktória, Péter Edina, Gránitz Zsuzsanna, Israa Ayoub, Győr Szilvia.
Gratulálok Lányok!2011 október 19.


Vasárnap az Angels a Női bajnokság II. fordulójára, Szegedre utazott, ahol teszt jelleggel Szerbia Női válogatottja is részt vett a küzdelmekben.
Az első mérkőzésünket az FRC ellen játszottuk. Még mindig nem tudunk mit kezdeni Pap Eszter gyorsaságával és szélen való elfutásaival. Az első mérkőzésén eléggé motiválatlanul játszott a csapat. Ez az eredményen is meglátszott.
FRC - AG’s Angels  29 - 7  ( 10 - 7 )

Pontszerzőnk: Péter Edina 7 pont

A második mérkőzésre a hazai csapat ellen Krisztián felpörgette a Lányokat, talán kissé túlságosan is. Nagyon kemény mérkőzést vívtak a Lányok a Szeged ellen. A játékvezetés sem volt elég szigorú és következetes. Mindkét oldalon történtek sérülések is.

Fit World Szeged Női - AG’s Angels  10 - 33  ( 10 - 19 )

Pontszerzőink: Péter Edina 23 pont, Gordos Cintia 10 pont

A harmadik mérkőzésre a Szerb válogatott ellen már Dina nélkül volt kénytelen kiállni a csapat. A Szeged elleni mérkőzésen szerzett fejsérülése miatt nem tudta a továbbiakban vállalni a játékot. Így is megleptük a Szerbeket, az első támadásból Gordos Cini a szélen parádés célt vitt a még fel sem ébredő déli szomszédoknak. Azután a sokkal erősebb, idősebb és rutinosabb Szerb válogatott bedarálta Lányainkat. Semmi szégyellni való nincs az eredményben, az Angels végig kitartóan küzdött.

Szerbia - AG’s Angels  47 - 5  ( 21 - 5 )

Pontszerzőnk: Gordos Cintia 5 pont

A játékos hiánnyal küzdő Esztergomi lányokat a Bp. Exiles ellen Israa Ayoub, Gordos Cini és Gránitz Zsuzsi, a Fehérvár elleni mérkőzésen Gordos Cini és Gránitz Zsuzsi erősítette és mindketten egy-egy célt szereztek a Vitéz Lányoknak. Sajnos Zsuzsi egy sárgát is begyűjtött egy érthetetlen módon „magasnak” ítélt fogás miatt.
Zsuzsi egyébként az utolsó Szerbia - Hungaria Mix. mérkőzéseken a megfogyatkozott szerb csapat színeiben játszott, ahol az Angelst, Krizsák Aliz és Gordos Cini képviselte magyar színekben. A magyar csapat főlényes győzelmet aratott.
Köszönöm Lányok!
Váczi Péter vezetőedző


A forduló megkoronázásaként megnéztük és végig szurkoltuk a Magyarország - Szerbia férfi XV válogatott mérkőzést. Az eddig általam látott legjobb teljesítménnyel, nagyszerűen játszó Magyar csapat lesöpörte a jóval elénk rangsorolt Szerbeket a pályáról, ezen a barátságos felkészülési mérkőzésen.

Magyarország - Szerbia  43 - 7  ( 31 - 7 )

Gratulálunk a válogatottnak!
VP

2011 szeptember 28.

Az összes csapatunk éremmel tért haza Esztergomból az őszi Diákolimpia területi döntőjéről.
A meghirdetett hat korosztályból négyben voltunk érintettek a 27 csapatot felvonultató rögbis diák seregszemlén. A legkisebbjeink a Valkűrök, Gabi néni vezetésével a frissen átadott, gyönyörű új Esztergomi Rögbi Stadionban, TAG rugbyben, a mezőny fölé magasodva vívták mérkőzéseiket. Az Angels lányai, a Vikingek kadet és junior a Ferences Gimnázium pályáján küzdöttek. A lányok a Magyar női utánpótlás válogatott színeiben, egy FRC és egy Elefántok játékossal kiegészülve legyőzték az Osztrák lányokat, három mérkőzésen is. Kadetjaink és Juniorjaink sevens rugbyben is megmutatták tudásukat a bajnokságban szereplő ellenfeleknek.
Eredmények:
•    TAG rugby : Valkűrök   I. hely
•    Leány 7’s rugby: Angyalok I. hely
•    Kadet 7’s rugby: Vikingek  II. hely
•    Junior 7’s rugby: Vikingek III. hely

Gratulálunk!
Az edzői stáb nevében minden résztvevőnek köszönjük a nagyszerű helytállást, szurkolóinknak a rengeteg bíztatást!
Váczi Péter vezetőedző

2011 szeptember 25.

Az Angyalok is gyönyörűen kezdték a bajnoki szezont.
Szombaton a DHL Magyar Női 7’s bajnokság első fordulójával avatták fel az újonnan elkészült Esztergomi Vitézek rögbi stadiont. A hét csapatosra bővült női bajnokságban az első forduló után az Angels az első helyen áll. Négy mérkőzésünk mérlege: három győzelem és egy vereség, a tavalyi bajnok Battai Buldogok csapatától.
Eredmények:
Elefántok női - AG’s Angels    0 : 29  (0 : 17)
AG’s Angels - Battai Bulldogok női    0 : 40  (0 : 21)
AG’s Angels - Esztergomi Vitézek leány   42 : 0  (28 : 0)
Bp. Exiles Ladys - AG’s Angels   5 : 7  (5 : 0)
Köszönjük Lányok a harcos szereplést, a negyedik, Bp. Exiles elleni mérkőzésen megmutattátok, hogy a végsőkig tudtok küzdeni és az utolsó fél percben is képesek vagytok megfordítani egy nagyon kemény, vesztésre álló mérkőzést.
Váczi Péter és Kerner Krisztián edzők

2011 szeptember 14.

Mozgalmas és sikeres nyarat zártunk!
Csapataink a nyári szünetben sem pihentek, idény nem tartottunk nyári szünetet, folyamatosan voltak edzések az Agárdi parkerdőben. Természetesen nyaralásra, hosszú hétvégi pihenésre mindenkinek adott volt a lehetőség.
A Vikingek idén Velencén edzőtáboroztak, itt is szeretném megköszönni a lehetőséget az IFI Szállónak és házigazdánknak Bukodi Lászlónak a kifogástalan vendéglátásért. Köszönjük a Velencetoursnak a saját stranddal ellátott edzőpályáért a Vitorlás kempingben. Az időjárás nem volt túl kegyes hozzánk, de minden lehetőséget kihasználtunk az edzésekre és a fürdésre.

Az Angels, Balatonudvariban edzőtáborozott Tóth Roland barátunk jóvoltából, aki telkén biztosította számunkra a szálláslehetőséget és leszervezte az edzőpályát. Balatonudvari jegyzőnőjében egy hihetetlen segítőkész, a sportolás iránt elkötelezett, minden újra nyitott hölgyet ismerhettünk meg. Nagy-Zvér Ildikóban új barátra, támogatóra találtunk! Nem tudtunk olyat kérni, amit azonnal ne teljesített volna, hogy jól érezzük magunkat a tiszta,  barátságos és csendes Balaton parti településen. 

Köszönjük Alinak a La Koma vendéglő tulajdonosának az ebéd meghívást, szuper és bőséges volt az extra gyros tál. Köszönet Pintérné Mészáros Erzsébet képviselő asszonynak, hogy a Royal Balaton Golf & Yacht Club nevében bőséges ásványvízkészlettel bocsátott utunkra a Dorogi Beach rugby fordulóra.

Nagyon jól éreztük magunkat, viszont látásra Balatonudvari!
A nyár folyamán megrendezett Beach Rugby Tour minden fordulóján képviseltük klubunkat.
Az Angels, egy első és két második helyett szerzett női kategóriában, egy másodikat és egy harmadikat férfi touchban. A Vikingek is szépen helytálltak a felnőtt mezőnyben, ill. erősítették a Kék Cápák csapatát.

Köszönöm minden játékosunk nyári munkáját!
Nagy köszönettel tartozom edző kollégáimnak, Petyának, Krisznek. Külön köszönet Gabinak aki háziasszonyként, szakácsként, orvosként, elsősegélynyújtóként, segédedzőként végigdolgozta a nyarat, még akkor sem pihenve, amikor mi edzők már eldőltünk egy árnyékos sarokban.
Hétvégén indul a 2011/12 bajnoki szezon, tehát:
Hajrá Vikingek! Hajrá Angyalok! Hajrá Rögbi!
Váczi Péter vezetőedző
2011 május 24.

2011. Május 29. vasárnap DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐK

Esztergom, Prímás-sziget, gyereknapi majálissal egybekötve

Angyalok, Vikingek, Valkűrök!

Mindenki részvételére feltétlenül számítunk!
Találkozók: 
Agárd-Gárdonyi csapatrész: 07.00 órakor Önkormányzat parkoló
Velenceiek és Kápolnásnyékiek: 07.20 órakor Kápolnásnyék Posta
Pázmándiak: 07.30 órakor Pázmánd, Tűzoltóság előtt
Program:
Utazás bérelt autóbusszal, a teljes klub együtt, a szurkoló szülői és edzői gárdával.
Érkezés Esztergomba 9.30 óra körül, 
10.00 órától a Diákolimpia versenyei, TAG mini, kölyök, leány és kadet korosztályokban.
Eredményhirdetés és díjátadó a versenyek befejezése után.
Hazaindulás: kb. 17.30 órakor
Hozni kell: Időjárásnak megfelelő öltözet, rövidnadrág, élelem teljes napra.
Mezeket, sportszárakat, ásványvizet biztosítunk.
Útiköltség: 1.500,- Ft
Várható hazaérkezés: cca. 19.00 órakor

Szülők, szurkolók jelentkezését még korlátozott számban tudjuk fogadni!
Tel: 06 20 437 7938  Gabi néni, 06 20 550 1256 Péterbá 

Hajrá Angyalok, Vikingek, Valkűrök!

Váczi Péter
vezetőedző  
2011 március 17.

Sikerek az ünnepi hosszú hétvégén.

Szombaton, a Magyar kadet rögbi bajnokság 5. fordulójában:
Közép-magyarországi Rögbi Akadémia - Velence-tavi Vikingek
27 - 10 ( 12 - 0 )
 A Fiaink nagyon szépen helytálltak a komoly játékerőt képviselő Battai csapat ellen, ezzel az ellenfél játékosait és edzőjét is alaposan meglepve. Csak dicsérő visszajelzéseket kaptunk mindenkitől, akik a fiúk teljesítményét értékelték. 
A hazai visszavágóra még komolyabban fel kell készülnünk!
Pontszerzőink: Kovács Zs. 5 pont, Berkes R. 5 pont

Március 15. Utánpótlás Kupa, Székesfehérvár
Nagyon rossz előjelekkel, 8 (sérült-beteg-hiányzó) játékossal kevesebben érkeztünk a Köfém pályára, hogy négy kategóriában részt vegyünk a Magyar Rögbi talán legpatinásabb kupatornáján. De eredményeink minden várakozást felülmúltak!

•    TAG rugby, Mini korosztály II. hely
•    Kispályás kontakt rögbi, Kölyök korosztály I. hely
•    Kispályás kontakt rögbi, Serdülő leány korosztály I. hely
•    XV rögbi, Kadet korosztály I. hely

Gratulálok a Lányoknak, a Miniknek és a Kölyköknek, de a Kadet csapat teljesítményét külön ki kell emelnem. A Vikingek (kadet) óriási bravúrt hajtott végre a nemzeti ünnepen. A bajnokságban vezető Fehérvári Vadkanok és a sokkal esélyesebbnek tartott borzasztóan erős Esztergomi Vitézek csapatát győzték le a tornán, a négy hiányzó játékost a kölyökcsapatból pótolva úgy, hogy a sokkal esélyesebb ellenfelek pontot sem tudtak szerezni ellenük!

Velence-tavi Vikingek - Esztergomi Vitézek
12 - 0 ( 7 - 0 )
Pontszerzőink: Kovács Zs. 5 pont, Berkes R. 5 pont, Ormay G. 2 pont

Fehérvári Vadkanok - Velence-tavi Vikingek
0 - 38 ( 0 - 24 )
Pontszerzőink: Kállai M. 15 pont, Csizmadia Zs. 10 pont, Ormay G. 8 pont, 
Berkes R. 5 pont

Gratulálok Fiúk, Lányok és köszönet a csapatok felkészítéséért kollégáimnak Péter Balázs és Kerner Krisztián edzőknek, Ormay Gabinak a minik oktatójának és „csapatorvosnak” !
Váczi Péter vezetőedző 


2011 március 14.

MÁRCIUS 15. UTÁNPÓTLÁS RÖGBI KUPA
Székesfehérvár Köfém pálya (Zombori út)
Egész napos program! Szülőket és vendégeket, szurkolókat szeretettel várunk!
Közel 200 játékos különböző korosztályokban, Székesfehérvár, Esztergom, Tát, Dorog, Pusztaszabolcs csapatai és természetesen az ANGYALOK, VIKINGEK és VALKŰRÖK.
Kezdés: 10.00 órakor! Tömegközlekedés függvényében érkezés: 9.45 óráig kötelező!!
Utazás egyénileg.
Hozni kell: rögbis rövidnadrág, sportcipő, (lehetőleg stoplis), melegítő felső, élelem egész napra. Fiúk, saját sötét színű sportszárat hozzon, aki tud! Igen, a sötétkék az sötét színű!!! 
Mezeket és sportszárakat a klub biztosít, ásványvizet és gyümölcsöt is korlátozott mennyiségben.
Mérkőzések:
Angyalok: TAG rögbi kispályás, 7’s rugby (nagypályás, kontakt)
Vikingek: Kadet XV rögbi, Kölyök: 7’s rugby (kontakt)
Valkűrök: TAG rögbi kispályás, (esetleg kontakt kispályás)
  A Kadet csapat a bajnokságban is ellenfélként szereplő Esztergomi Vitézek és Fehérvári Vadkanok csapatai ellen is játszik, az eredmény NEM SZÁMÍT BELE A MAGYAR KADET RÖGBI BAJNOKSÁG ÁLLÁSÁBA!
  A Fehérvár - Esztergom mérkőzés egyben kadet bajnoki forduló is!
SEGÍTSÉG AZ UTAZÁSHOZ:
Volán busz:
Pázmándiak, Verebiek:
Menetrendszerű volánbusz indul: 08.21 - Pázmánd, Zalka M. u.
- érkezik Kápolnásnyék Posta 08.32 itt csatlakozás a következőhöz.
Velencei, Kápolnásnyéki játékosok:
Menetrendszerű volánbusz indul: 08.48 - Kápolnásnyék, Posta - érkezik: Székesfehérvár, Zombori út, érkezik 09.18 órakor
Agárdiak, Gárdonyiak:
Menetrendszerű volánbusz indul: 09.16 - Gárdony vasútállomás - érkezik: Székesfehérvár, Zombori út, érkezik 09.36 órakor
Hazautazás: 
Menetrendszerű volánbusz indul: 16.16 - Székesfehérvár, Zombori út - Kápolnásnyékre és Pázmándra.
A KADET ÉS A KONTAKT LEÁNY CSAPAT A PROGRAM ESETLEGES CSÚSZÁSA MIATT KÉSŐBB IS VÉGEZHET, EZ ESETBEN HAZAJUTÁSUKRÓL AZ EDZŐI STÁB GONDOSKODIK! MINDEN SZÜLŐI SEGÍTSÉGET SZÍVESEN FOGADUNK!
Hajrá Angyalok, Hajrá Vikingek, Hajrá Valkűrök!!!
Váczi Péter vezetőedző

2011 március 01.

Közelgő események:
Március 05. szombat 9.30 órától – 06. vasárnap délutánig 
Női felnőtt válogatott összetartás és edzőtábor. Helyszín: Székesfehérvár, Köfém pálya. 
Érintett játékosok: Krizsák Aliz, Péter Edina, Magyar Viktória

Március 05. szombat 14.00 órától
Leány U16 válogatott edzés. Helyszín: Székesfehérvár, Köfém pálya. 
Érintett játékosok: Smatkó Dorina, Gordos Cintia, Israa Ayoub, Berkes Szilvia, Gránitz Zsuzsanna
A fenti két program miatt a szombati Parkerdei női-leány edzés elmarad.
A Vikingeknek és Valkűröknek megtartásra kerül, minden kadet és kölyök játékosnak kötelező!!!

Március 12. szombat
Kadet bajnoki forduló (őszi halasztott) a KMRA (Batta) ellen.
Időpont: kezdőrúgás 14.00 óra
Helyszín: Százhalombatta vagy Ercsi vagy Ráckeresztúr ?
Kerethirdetés és az utazás részletei a jövő héten.

Március 15. kedd Nemzeti ünnep
MÁRCIUS 15. Utánpótlás Kupa Székesfehérvár
Kezdés: 10.00 órakor, egész napos rendezvény
Tervezetten induló csapataink:
•    Kadet XV rugby
•    Kölyök 7’s rugby
•    Mini vegyes csapat TAG rugby
•    Serdülő leány 7’s rugby
•    Serdülő leány TAG rugby

Március 20. vasárnap
Női bajnoki forduló

Részletek később.

VP2011 január 06.

SZOMBATON MEGKEZDÕDIK A 2011 ÉVI FELKÉSZÜLÉS!

Boldog Új Esztendõt Kívánok minden játékosunknak és családjának!

2011. január 8. 10 órakor az Agárdi Parkerdõben tartjuk az év elsõ hivatalos edzését.
Minden játékos megjelenésére feltétlenül számítunk, korosztályra tekintet nélkül. Meghatározásra kerülnek a csapatok részére a felkészülés, alapozási idõszak feladatai, edzéstervei. Megkezdõdnek az erõnléti állapot felmérései, kihirdetésre kerülnek a különbözõ korosztályok és csapatok követelmény szintjei. Edzéstervek és edzésprogramok kerülnek kiosztásra, a tavalyi év tagdíjtartozásáról minden érintett írásos tájékoztatót kap.
Fenti okok miatt hiányzást csak orvosi indoklással fogadok el, és/vagy elõzetes telefonos értesítést a távolmaradás okáról a T. Szülõk részérõl.


Telefonszámom: 06 20 550 1256

KÉREM AZ ELÕZÕKET AZ EGYESÜLET ÉS A CSAPATOK MÛKÖDÕ KÉPESSÉGE ÉRDEKÉBEN KOMOLYAN VENNI!

Az edzés minden idõjárási körülmény között megtartásra kerül, komoly esõzés vagy a pálya alkalmatlansága esetén az öltözõben megbeszélést, ill. futóedzést tartunk!

Váczi Péter vezetõedzõ
2010 június 3.

Hétvégi mérkőzéseink, hatalmas sikerrel!

Hétvégén, Székesfehérváron, a Köfém pályán több korosztályban is pályára léptek játékosaink. Kadetjaink a Szeged juniorjaink, a Szentes ellen erősítették az FRC akadémia csapatát.
Kadetban: Kállai Máté, Nánási Norbert, Kovács Zsolt, Murber Kristóf, Berkes Róbert, Tabi Márk, Gránicz Mátyás, Smatkó György vendégszerepelt a Fehérvári gárdában.
Eredmény: FRC akadémia - Szeged  0 - 44Juniorban: Gombárovics Ádám és Kun Richárd képviselte a Vikingek csapatát.
Eredmény: FRC akadémia - Szentes  43 - 19


A női bajnokság 8. utolsó fordulója zajlott a fiúk mérkőzései előtt. Nagy volt a tét, az elsőségért a fehérvári és battai lányok egyaránt esélyesként versengtek két pont különbséggel. Hatalmas küzdelemben, a Fehérvár női csapata bizonyult jobbnak idén.
A harmadik helyért pontegyenlőséggel, a Szeged női csapata és Lányaink az Angels versengett, a szombati délelőttön. A bajnoki újoncként, a mezőny legfiatalabbjaként a három forduló óta egyre jobban és felszabadultabban játszó Lányaink, 29 - 5-re győztek a Szegedi hölgyek ellen. Ezzel az eredménnyel, messze felülmúlva legszebb reményeimet, az

ANGELS A MAGYAR NŐI RÖGBI BAJNOKSÁG III. HELYEZETTJE

Lányok, nagyon büszke vagyok Rátok! Köszönöm a rengeteg munkát és lelkesedést a segítőinknek is: Szeidl Tamás edző úrnak, Gabi néninek: a sportorvoslásért, mentális felkészítésért, segédedzősködésért, Kerner Krisztiánnak erőnléti és technikai edzői segítségért, és mindenkinek, aki hozzásegített bennünket e szép eredmény eléréséhez.
Váczi Péter

2010 április 21.

SZOMBATON F - EN LIGA WOMAN and GIRL MÉRKŐZÉSEK!

2010. április 24. 12.00 órakor Székesfehérváron a Köfém pályán kerül megrendezésre a F-EN Liga következő fordulója. A négy résztvevő nemzeten ( Ausztria, Magyarország, Horvátország, Szlovénia ) kívül Csehország csapata is nevezett a fordulóra, hogy revansot vegyenek a Magyar lányokon a Zánkai vereség miatt! Hatalmas küzdelemre van kilátás.
Két U16 leány válogatott mérkőzésre is sor kerül.
Magyarország - Ausztria és Magyarország - Csehország U16 válogatott mérkőzések

Az AG's Angels csapatából a következőket hívom be az U16 válogatott keretbe:

Krizsák Aliz, Magyar Viktória, Péter Edina, Gordos Cintia,
Smatkó Dorina, Gránicz Zsuzsanna

Az AG's Angels minden játékosának a megjelenés kötelező, (a szombati edzés helyett) edző ill. meccs felszereléssel, a keret a helyszínen még változhat! Ha a program engedi, mindenkinek szeretnék játéklehetőséget biztosítani. Az utazás és a részletes program megbeszélése a csütörtöki edzésen!

MINDEN SZURKOLÓT SZÍVESEN LÁTUNK!
A 10.14 órakor a Gárdonyi vasútállomástól induló menetrendszerinti Volán autóbusszal érdemes utazni, a Székesfehérvár Zombori úti megállóig.

            Váczi Péter
U16 leány válogatott edző

2010 április 21.
CSOPORTOS SPORTORVOSI VIZSGÁLAT

2010. április 26. 14.30 órára Gabi néni megszervezte a jelentkezők csoportos sportorvosi vizsgálatát, melynek költsége így sokkal kedvezőbb minden játékos számára.
Helyszín: Székesfehérvár Verseci utca 1/5 (a Köfém lakótelepen)
Vinni kell:
"    TAJ kártya
"    mindenkinek tudni kell vizeletet produkálni!
"    személyi vagy diák igazolvány
"    1000,- Ft
"    akinek ez lesz az első, ortopédiai lelet
A versenyengedélyeket, ill. sportkönyveket Aliz viszi!
Gabi néni a kísérő, kérdésekkel Őt kell keresni, telefonsz.: 06 20 4377938
A feliratkozottaknak: Péter Edina, Smatkó Vivien, Smatkó Dorina, Smatkó Gyuri, Magyar Viktória, Gránicz Zsuzsi, Gránicz Matyi, Murber Kristóf, Kállai Máté, Kállai Robi, Ormay Geri, Ormay Ricsi, Szűcs Tamás, Kovács Zsolt, megjelenés fővesztés terhe mellett kötelező!!

Péterbá

2010 április 21.

Női bajnokság VI. forduló Székesfehérvár
Megtört a jég!
Meghozta gyümölcsét a komolyan vett felkészülés és a Budapesti csapatrésszel, edzőjükkel Szeidl Tomival való közös munka. Az Angels megszerezte első győzelmét a női bajnokságban és nagyszerű felszabadult játékukkal, meglepetést okoztak az ellenfeleknek is.
A 11 fős keretből mindenki játék lehetőséget kapott, még az egyik legfiatalabb játékosunk, Gordos Cini is, aki ezt a Szeged ellen egy 60 méteres elfutást követő céllal hálálta meg.
Ebben a fordulóban az Angels volt a hazai (pályaválasztó) csapat.

Angels - FRC  10 - 24
A Gyolcsos Marikát nélkülöző Fehérvár ellen még a szokásos álmos kezdést produkálták Leányaink, de folyamatosan javuló játékunkkal felvettük a versenyt az FRC csapatával.
Huszti Kata brutális gyorsaságának nem találtuk az ellenszerét, vigasztaljon az a tudat, hogy ez fél Európának sem sikerült!
Pontszerzőink: Szalai Bea 5 pont, Annika (Finno.) 5 pont

Angels - Szeged  29 - 12
Az elég szabálytalanul, rendre magasan, veszélyesen fogó Szegedi lányok ellen már a saját, felszabadult, sokpasszos játékunkat játszottuk. A kidolgozott akciók után a szélen elfutások meghozták a várt eredményt. A szegedi célterülettől 8 méterre elkövetett nyakfogást büntető céllal "jutalmazta" a játékvezető. Később veszélyes fogás miatt sárgalapos kiállítást követően, két percig emberelőnyben is játszhatott az Angels. Az utolsó célunkat a csapat legfiatalabbja Gordos Cini (14 év) egy elképesztő 60 méteres elfutást követően szerezte.
Pontszerzőink:  Büntetőcél 5 pont, Annika 5 pont, Szalai Bea 5 pont, Krizsák Aliz 5 pont, Gordos Cintia 5 pont, Péter Edina 4 pont jutalomrúgásokból.
Angels - Battai Buldogok Női csapat  5 - 15
Az utolsó mérkőzésen mindkét csapat kipróbálhatta az összes játékosát, felszabadult jó hangulatú, kiegyensúlyozott meccset játszottunk a maximálisan partnerként szereplő Battai lányokkal, köszönet érte Csont Lacinak és Csapatának.
Pontszerzőnk: Fodor Ági 5 pont

Vasárnap: Nemzeti Akadémia Kecskemét
A 3. akadémiai hétvégén az ötfős leány akadémiai keretünk: Krizsák Aliz, Fodor Ági, Magyar Viki, Péter Dina, Smatkó Vivi valamint Gombárovics Ádám (U 18) még egy nagyon fárasztó napot tudhattak maguk mögött. Adamik Zoli atlétikai edzése, Szontágh Dani játékszabály oktatása, ami néhol egy sevens rögbi edzésre hasonlított, a szövetségi kapitány és válogatott edzők tréningje az utolsó csepp energiát is kiszívták a lányokból és Ádámból, akiről ez által megtudhattuk, hogy bármilyen útviszonyok, zajszint (lányok csacsogása, nem elhanyagolható!) és testhelyzetben képes aludni!
Péterbá    2010 április 19.

Angyalaink hétvégi bajnoki mérkőzéseinek eredményei:
Angyalok-FRC : 10-24
Angyalok-Szeged : 29-12
Angyalok-Batta : 5-15
Gratulálunk lányok az eredményekhez és a Szegedi lányok elleni győzelemhez!
Csak így tovább! Hajrá angyalok!

MÁRCIUS 15. KUPA
2010. március 13. szombat Székesfehérvár Köfém pálya
Egész napos program, nemzetközi mérkőzésekkel is!

Angyalok és Vikingek!
Utánpótlás csapatainknak, a Diák OB. után ez a legrangosabb rögbis esemény, lehetőség, amelyen felkészültségünkről számot adhatunk minden évben, ezért kérünk mindenkit a pontos megjelenésre, maximális teljesítmény nyújtására és a kellő komolyságra! Ez a közel 25 éves múltra visszatekintő rögbis hagyomány, egyben tisztelgés, szabadságharcos elődeink emléke előtt.
Utazó keret:
Női és Leány csapat (Angels):
"    Krizsák Aliz
"    Magyar Viktória
"    Smatkó Vivien
"    Smatkó Dorina
"    Péter Edina
"    Gordos Cintia
mérkőzések:
délelőtt Leány (AG's Angels) csapat kontakt és touch 7's rögbi
délután Női (Exiled Angels) összevont csapat kontakt 7's rögbi, nemzetközi is!

Junior korosztály:
"    Péter Balázs
"    Gombárovics Ádám
"    Kun Richárd?
mérkőzések: (Fehérvár Rögbi Akadémia csapatában) XV rögbi, nemzetközi is!

Kadet korosztály:
"    Jámbor Ernő
"    Kállai Máté
"    Kuhinkó Zsolt
"    Nánási Norbert
"    Kovács Zsolt
mérkőzések: (Fehérvár Rögbi Akadémia csapatában) XV rögbi, nemzetközi is!

Kölyök csapat (Velence-tavi Vikingek)
"    Ormay Gergely
"    Smatkó György
"    Kállai Róbert
"    Murber Kristóf
"    Szűcs Tamás
"    Orisek Tamás
"    Szilágyi János
"    Kratancsik Dániel
"    Kun Patrik
mérkőzések: délelőtt, kora délután kontakt 7's rögbi

Utazás:
Leányok: mivel a Leány mérkőzések kezdése előre lett hozva 09.30 órára
Kocsival megyünk, találkozó: Gárdonyi vasút állomás 08.45 óra, Péterbá
Fiúk Agárdi csapatrész:
Volán autóbusszal a Gárdonyi vasútállomás megállóból: 09.16 órakor
Találkozó: 09.00 órakor pontosan!! Kísérő: Gabi néni
Visszaút: 14.55 órakor vagy 16.16 órakor a Székesfehérvár Zombori úti megállóból
Fiúk Pázmándi csapatrész:
Petyával és Norbival Pázmándról az előzetes megbeszélés alapján!

Felszerelés:
hozni kell: melegítő, stoplis, aláöltöző, ha van, rövidnadrág, egyéni védőfelszerelések
az egyesület biztosítja: mezgarnitúrák, sportszárak, rövidnadrág korlátozott számban,
egyen felső

Ellátás:
Mindenkinek rendeltünk meleg ebédet, ásványvizet és meleg teát biztosítunk!

Költségek:
Étkezés, ásványvíz, meleg tea, szállítás, mosatás, nevezési díjak
"    Lányoknak: 1.250,- Ft/fő
"    Fiúknak: 1.000,- Ft/fő, útiköltség egyénileg

Minden Szülőt és Szurkolót szívesen látunk!!

az Edzői stábFelkészülési mérkőzés!

Február 26.-án pénteken a Bp. Magpies (Exiles) újraszerveződő
csapata barátságos, felkészülési mérkőzést játszik Százhalombattán
a Batta női együttese ellen. Az Angels akadémiai keretének játékára
számítanak a Szarkák és edzőjük Szeidl Tamás.
Természetesen megyünk, hogy segítsük „testvércsapatunkat”!
Utazó keret:
Krizsák Aliz
Magyar Viktória
Péter Edina
Smatkó Vivien

Találkozó 16.00 órakor a Polgármesteri hivatal parkolójában.
Kezdés 17.00 órakor Százhalombattán.
Még van egy hely a kocsiban, ha valaki jönni szeretne szurkolni!
Péterbá


Felkészülési torna!

Március 06.-án szombaton 13.00 órakor Felkészülési torna,
Székesfehérváron a Köfém pályán.
Résztvevők:
FRC
Gödöllői Démonok
AG’s Angels
Bp. Magpies (Exiles)

Érintős és kontakt mérkőzések is lesznek, bemutatkoznak a
Gödöllői lányok, minden Angels játékos számára kötelező a megjelenés,
korosztálytól függetlenül!
Találkozó a helyszínen 12.00 órakor, hat személy szállítását tudom biztosítani,
megbeszélés a vasárnapi edzésen.

Péterbá